Hlavní obsah

Nervózní řidič převážel přes Česko ukradený mercedes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čerstvě ukradený mercedes z Německa převážel přes české území minulý týden v pátek 29letý cizinec. Byl pod vlivem drog. Všiml si ho policista na cestě do práce, protože se mu zdálo, že řidič jede velmi nervózně.

Foto: Policie ČR

Odcizený mercedes na čerpací stanici

Článek

Policista jel v pátek ráno do práce po silnici I/35 ve směru na Liberec. „V Rynolticích si všiml, že před ním jedoucí řidič luxusního SUV tovární značky Daimler Benz s německou registrační značkou řídí velmi nervózně. Začal ho proto sledovat,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Také informoval své kolegy v práci. Ti zjistili, že auto někdo ráno ukradl ve Frankfurtu nad Mohanem.

Vydaly se za ním dvě hlídky, které od kolegy dostaly informace, kde se kradeného auto nachází.

„Jeho šofér sjel ze silnice I/35 na Chrastavu a dojel k místní benzince v Nádražní ulici, kde stála menší kolona aut. Ve chvíli, kdy se dostal ke stojanu, ho zablokovaly naše dva vozy v barvách policie,“ uvedla Baláková.

Muž byl pod vlivem pervitinu, policistům řekl, že ho o převoz SUV požádal neznámý člověk a on mu vyhověl. Že je kradené, údajně nevěděl.

Muž byl obviněn z legalizace výnosů z trestné činnosti a v neděli ho soud vzal do vazby. Auto se o víkendu vrátilo majiteli.

Tmavovláska v černém SUV srazila na Liberecku na přechodu chlapce a ujela

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám