Hlavní obsah

Nemrava obtěžoval ženu u vchodových dveří

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté hledají muže, který ve středu večer obtěžoval ženu při vstupu do domu ve Větrné ulici v českobudějovické čtvrti Čtyři Dvory. Dával jí nemravné návrhy a pak ji začal osahávat.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Policie - ilustrační snímek

Článek

Právo o případu informoval mluvčí jihočeské policie Jiří Matzner. „Žena chtěla připravenými klíči odemknout dveře a všimla si muže, který stál za ní, jako by chtěl také vejít. Když se na něho otočila, zda jde také dovnitř, měl nemravné návrhy a sáhl jí na hrudník,“ popsal obtěžování Matzner.

Zdůraznil, že žena se v těžké chvíli zachovala duchapřítomně. „Řekla, že volá policii. Muž poté odešel Větrnou ulicí. Žena naštěstí neutrpěla žádné zranění,“ podotkl mluvčí.

Pachatel je muž ve věku kolem čtyřiceti let, střední postavy, výšky kolem 170 centimetrů, má kratší černé vlasy a ve tváři jizvičky. Na sobě měl tmavé tričko s bílými pruhy na rukávech a kraťasy.

Ženu obtěžoval ve středu po deváté hodině večer a policisté přijmou informace či svědectví k tomuto případu na oddělení ve Čtyřech Dvorech nebo na lince 158.

Šestnáctiletý mladík napadl a pokusil se znásilnit ženu v Hostivaři

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám