Hlavní obsah

Němec nabral na Domažlicku ženu a vezl ji na kapotě deset kilometrů

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Domažlice
Aktualizováno

Domažličtí policisté vyšetřují řidiče, který v neděli narazil do stojící ženy na Domažlicku a na kapotě s ní ujel přes deset kilometrů. Předtím ženu ještě brutálně napadl. Němce se podařilo policistům po zběsilé jízdě zastavit a zadržet, žena byla zraněná.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Muž na parkovišti před nočním klubem ve Folmavě narazil přední částí auta do stojící 43leté ženy. Ta spadla na kapotu a v obavě o život se držela stěračů. Jednačtyřicetiletý Němec s ženou ujel 800 metrů a zastavil. Toho žena využila a seskočila z vozu a zůstala ležet na zemi.

„Ležící ženu řidič napadl pěstí do oblasti hlavy, které levou rukou vykryla. Když se jí podařilo před vozidlem vstát, řidič se opět rozjel a znovu přední částí vozidla narazil do stojící ženy, která opět spadla na kapotu,“ řekla mluvčí policie Dagmar Brožová.

Řidič s ženou na kapotě pokračoval v jízdě, místy zrychloval až na rychlost 90 kilometrů v hodině. Asi po deseti kilometrech této šílené jízdy byl zastaven hlídkou policie a teprve poté mohla vyděšená žena z kapoty slézt.

„Během napadení žena utrpěla tržnou ránu levé dlaně, kontuzi lebky a obou kolen. Podezřelý muž byl zadržen a převezen do cely v Plzni,“ doplnila Brožová s tím, že muž je stíhán pro těžké ublížení na zdraví ve stádiu pokusu, za což mu hrozí až desetiletý trest.

Kriminalisté také navrhují umístit muže do vazby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám