Hlavní obsah

Nehodu, při níž zemřela matka s dítětem, způsobil smyk na mokré silnici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Příčinou nedělní tragické nehody u Karlových Varů byl pravděpodobně smyk na mokré silnici, uvedla v pondělí policie. Při nehodě zemřela dvaačtyřicetiletá žena a její dítě. Další dva lidé byli vážně zraněni.

Foto: Policie ČR

Při nehodě zemřeli dva lidé.

Článek

Nehoda se stala po desáté hodině dopoledne na silnici I/6. Řidič citroënu podle policie při průjezdu zatáčky nepřizpůsobil rychlost mokré silnici, dostal smyk a několikrát otočil vozidlo. Přitom vjel do protisměru, kde právě projíždělo audi, a narazil do něj.

Dodávka místo tří lidí převážela 16. Na D1 se převrátila na bok

Krimi

„Při dopravní nehodě bohužel utrpěla zranění neslučitelná se životem dvaačtyřicetiletá žena a nezletilý chlapec, spolujezdci z osobního automobilu značky Citroën. Vážná zranění utrpěl třiačtyřicetiletý řidič automobilu značky Citroën a také dvaatřicetiletá spolujezdkyně z vozidla značky Audi,“ uvedl mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Oba zranění byli převezeni do nemocnice v Plzni vrtulníkem. Dechová zkouška byla provedena jen u 29letého řidiče audi s negativním výsledkem. Následně byl převezen do nemocnice v Karlových Varech.

Přesné příčiny nehody policisté vyšetřují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám