Hlavní obsah

Trable na D1 nekončí. V koloně se znovu bouralo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Humpolec
Aktualizováno

Dopravní nehoda dodávky a kamionu zastavila v pondělí ráno asi na hodinu provoz na dálnici D1 u Humpolce. Ke střetu došlo v koloně, která se vytvořila za předchozí nehodou. Další nehoda v koloně se stala na 94. kilometru.

Foto: Policie ČR

Dodávka narazila do kamionu v koloně

Článek

„Komplikace na dálnici D1 pokračují. Od 9.30 je neprůjezdná dálnice na km 93,5 ve směru na Prahu. Na konci kolony narazila dodávka do nákladního vozidla,” uvedla policie v deset hodin dopoledne. Jde už o čtvrtou pondělní kolizi na D1. O hodinu později byl zprovozněn jeden jízdní pruh.

Předchozí nehoda se odehrála na 83. kilometru ve směru na Prahu po osmé hodině ráno. Podle mluvčí policie Dany Čírtkové narazila dodávka do nákladního auta stojícího v koloně, která se vytvořila kvůli předchozí nehodě na 78. kilometru. Řidiče dodávky odvezli záchranáři do nemocnice.

Provoz byl obnoven kolem 9.30, havarovaná vozidla byla přemístěna na krajnici.

Auto na D1 u Prahy srazilo muže

Krimi

Další karambol se stal na 78. kilometru dálnice ve směru na Prahu kolem 6.30, lehce se při něm zranil jeden člověk.

Foto: www.dopravniinfo.cz

Nehoda za kolonou na dálnici D1

Mluvčí policie uvedla, že tam havarovaly dvě dodávky a osobní auto. Vozidla tam pak projížděla po zpevněné krajnici. Tento úsek dálnice je už podle policie také průjezdný.

Podle mluvčího ŘSD Jana Rýdla byla nehoda také na 74. kilometru ve směru na Prahu, kde se srazila dvě osobní auta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám