Hlavní obsah

Nehoda v Ostravě si vyžádala čtyři zraněné

Novinky, jdu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Čtyři zraněné si vyžádala středeční nehoda u podjezdu pod železničním mostem v Ostravě. S vícečetnými poraněními se po nehodě v ohrožení života nacházela devatenáctiletá žena. Jeden ze zraněných zůstal zaklíněn v autě, vyprostit jej tak museli hasiči, kteří u nehody asistovali záchranářům.

Foto: HZS MSK, Tomáš Lach

Po nehodě zůstal jeden ze zraněných zaklíněn ve vozidle. Vyprošťovat jej museli hasiči.

Článek

K nehodě u podjezdu pod železničním mostem v Mariánskohorské ulici v Ostravě vyjeli hasiči i záchranáři po jednadvacáté hodině. V místě, kterému se přezdívá myší díra, se střetly vozidla Saab a Škoda Octavia, nehoda si vyžádala celkem čtyři zraněné.

Foto: HZS MSK, Tomáš Lach

Střetl se zde Saab s vozidlem Škoda Octavia.

„Nejvážnější byl stav ženy, která utrpěla vícečetná poranění, jevila známky šokového stavu a nacházela se v ohrožení života. Zasahující lékař musel zajistit její dýchací cesty, připojit k umělé plicní ventilaci,“ uvedl mluvčí záchranářů Lukáš Humpl. Po ošetření na místě byla převezena na urgentní příjem Fakultní nemocnice v Ostravě.

Do stejné nemocnice převezli záchranáři i sedmadvacetiletého muže, který utrpěl zranění horní končetiny a hrudníku.

Foto: HZS MSK, Tomáš Lach

Zaklíněného devatenáctiletého mladíka museli po nehodě hasiči vyprošťovat.

Další zraněný, devatenáctiletý mladík, zůstal po nehodě v autě zaklíněn a vyprošťovat jej museli hasiči. Následně byl s poraněním hlavy a horní končetiny transportován do Městské nemocnice. Do Městské nemocnice byl přepravena i třiašedesátiletá žena, která utrpěla poranění hrudníku.

Na místě zasahovaly dvě jednotky hasičů. „Na provozní kapaliny, uniklé na silnici, použili nasákavý sorbent. Doprava byla řízena kyvadlově,“ dodal mluvčí ostravských hasičů Petr Kůdela.

Příčina nehody je zatím v šetření, podle ostravských policistů je pravděpodobně na vině třiašedesátiletá řidička octavie, která měla nehodu způsobit z nedbalosti.

Foto: HZS MSK, Tomáš Lach

Na provozní kapaliny, které unikly na silnici, použili hasiči nasákavý sorbent.

Reklama

Výběr článků

Načítám