Hlavní obsah

Traktor demonstranta naboural v protisměru v Letenském tunelu osobní auto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V Letenském tunelu v centru Prahy došlo k dopravní nehodě traktoru a osobního auta, do nějž vrazilo další osobní auto. Hasiči na X uvedli, že se nehoda obešla bez zranění. Traktor jel tunelem v protisměru.

Foto: Novinky/HZS Praha

Nehoda traktoru a osobních aut v Letenském tunelu

Článek

K dopravní nehodě došlo kolem půl druhé odpoledne. Traktor jel podle fotografií hasičů v tunelu v protisměru, přejel dvojitou plnou čáru a naboural do osobního aut, do nějž narazilo další auto.

„Podle prvotních informací měl jet traktor v protisměru. Nehoda se obešla bez zranění a přítomnosti alkoholu, tunel je uzavřen. Nehoda je předmětem dalšího vyšetřování,“ řekl Novinkám mluvčí pražské policie Richard Hrdina.

„Událost se obešla bez zranění. Po zadokumentování nehody policií budeme vozidlo vyprošťovat z tunelu,“ uvedli hasiči na síti X. Předním stokilovým závažím traktor zdemoloval celou přední část jednoho vozidla.

„Máme toho dost.“ Zemědělci demonstrovali před Úřadem vlády

Domácí

Traktor má nad zadním sklem českou vlaječku, řidič je zřejmě součástí čtvrtečního protestu zemědělců v Praze.

V Praze se ve čtvrtek konají protesty zemědělců, do metropole se sjely stovky kusů zemědělské techniky včetně traktorů.

Letenský tunel spojuje Letnou s nábřežím Edvarda Beneše. Policie zemědělcům kvůli neplánovanému vysypání hnoje a zablokování hromadné dopravy u Úřadu vlády vyhlásila nulovou toleranci.

Foto: Novinky/HZS Praha

Nehoda traktoru a osobních aut v Letenském tunelu

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám