Hlavní obsah

Nehoda na Znojemsku má pátou oběť. Zemřelo těžce zraněné dítě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pavlice

Pondělní nehoda na Znojemsku má už pět obětí. Ve Fakultní nemocnici v Brně zemřelo i těžce zraněné dítě, uvedlo zdravotnické zařízení. Je to nejtragičtější nehoda na českých silnicích od září 2015.

Foto: Facebook/FTV Prima

Při nehodě zemřeli čtyři lidé.

Článek

Tragická nehoda se stala u Pavlic na Znojemsku v pondělí odpoledne. Srazila se tři osobní auta. Na místě zemřeli čtyři lidé, vážně zraněné dítě převezli záchranáři do nemocnice.

Na Znojemsku havarovala tři auta: čtyři mrtví, vážně zraněné dítě

Krimi

Policie později uvedla, že nehodu zřejmě způsobil řidič auta, který předjížděl nákladní auto v nepřehledném stoupání přes plnou středovou čáru. Auto, které předjíždělo, bylo Audi A6 a mělo rakouskou poznávací značku. O život přišli při nehodě tři cestující z tohoto vozu, jedna spolucestující byla těžce zraněna.

V protijedoucím volkswagenu přišla o život mladá řidička, její dítě museli záchranáři přepravit s vážným zraněním do nemocnice. Lehce zraněn byl i řidič osobního auta, které jelo za volkswagenem a při nehodě do něj najelo.

Tragédie na Znojemsku: Řidič před horizontem předjížděl náklaďák, zemřela i mladá matka

Krimi

Na úmrtí čtyřměsíčního dítěte upozornil server Blesk.cz. Ředitel Fakultní nemocnice v Brně Roman Kraus ČTK sdělil, že dítě zemřelo ve středu večer.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám