Hlavní obsah

Řidič na D6 vystoupil, aby řešil svou nehodu. Zabilo ho projíždějící auto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeneč
Aktualizováno

Tragická nehoda uzavřela ve čtvrtek večer dálnici D6 u Jenče na Praze-západ. Na 6. kilometru ve směru na Karlovy Vary došlo nejprve ke střetu dvou osobních automobilů. Nehoda se obešla bez zranění a posádky obou vozů vystoupily ven. Jednoho z řidičů však podle prvotních informací smetlo projíždějící auto, které se poté převrátilo na bok. Muž na místě zemřel.

Tragická nehoda na dálnici D6Video: Novinky

 
Článek

„Havarovaly nejprve dva osobní vozy. Řidiče, který vystoupil z auta, srazilo další projíždějící auto. Dálnici jsme museli uzavřít,“ uvedla policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Foto: Novinky

Tragická nehoda na dálnici D6

Lékař musel u sraženého muže konstatovat smrt. Záchranáři si pak do své péče převzali ještě lehce zraněnou ženu, kterou po ošetření převezli do kladenské nemocnice.

Hasiči zasypali uniklé provozní kapaliny sorbentem, postavili mobilní zástěnu a pro potřeby policejního vyšetřování místo nehody nasvítili.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Auto, které smetlo jednoho z řidičů, se převrátilo na bok

Doprava byla odkláněna na sjezdu na Jeneč a Hostouň na 6. kilometru dálnice. Zpátky na D6 se pak řidiči mohli vrátit na 12. kilometru u Unhoště.

Okolnosti a přesné příčiny nehody prošetřují policisté.

Ženu na D10 smetlo auto, když při nehodě nabízela pomoc. Na místě zemřela

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám