Hlavní obsah

Nehoda čtyř kamiónů uzavřela Pražský okruh

– Praha • Aktualizováno

Nehoda čtyř kamiónů v úterý dopoledne uzavřela u sjezdu na Vestec Pražský okruh ve směru k dálnici D5. Tři muže záchranná služba přepravila do nemocnice, jednoho z nich letecky. Před místem nehody se tvoří kolony, osobním autům policie doporučuje jet přes Jižní spojku a Barrandovský most.

Foto: Mapy.cz s použitím http://dopravniinfo.cz

Místo nehody s aktuálním snímkem z kamery na komunikaci

Článek

Podle mluvčí policie Ivety Martínkové byl jeden řidič po nehodě zaklíněný v kabině. Pražská záchranka vypomohla středočeské vrtulníkem, uvedla mluvčí záchranné služby Jiřina Ernestová. "Transportovali jsme letecky do vinohradské nemocnice muže ročník 1989 se středně těžkým poraněním dolní končetiny," popsala.

Dalšího zraněného muže převezla sanitka s podezřením na otřes mozku a s poraněním nohy do nemocnice v Motole, uvedla mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová.

Třetí muž byl bez viditelných zranění, v nemocnici skončil na pozorování.

Policie dostala informaci o nehodě v 09:40. Řidiči mohou místo kolize objíždět přes exit 3 Vestec, před objížďkou se ale tvoří kolona. Dobu uzavírky zatím podle Martínkové nelze odhadnout, před polednem se začalo s překládkou nákladu jednoho z havarovaných kamiónů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám