Hlavní obsah

Nechoďte do Klánovického lesa. Stále hledáme cokoliv k vraždě, vzkázala policie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policie ve velkém pokračuje v propátrávání rozsáhlého Klánovického lesa v Praze, kde minulý týden v pátek někdo zastřelil muže a kojence. Podrobnosti k případu zatím policie ani dozorující státní zastupitelství nesdělily. Policisté bez dalšího uvedli, že les je pro veřejnost stále uzavřený a hledají tam cokoliv, co souvisí s vraždou.

Pokračující rozsáhlá policejní akce v KlánovicíchVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

O pokračujícím pátrání, které v tomto velkém rozsahu začalo v úterý, informovala policie ve středu ráno na síti X.

„Pokračujeme v bezpečnostně pátrací akci v Klánovickém lese. V lese hledáme cokoliv, co má něco společného s případem. Žádáme, aby dnes nikdo nevstupoval do prostoru lesa,“ vzkázali policisté veřejnosti.

Policisté jsou na místě znovu v počtu stovek lidí včetně psovodů a policistů na koních, povolali také spoustu techniky, například mobilní operační centrum.

Hrozí lidem nebezpečí? Kolem vraha z Klánovic stále jen otazníky

Krimi

Takto rozsáhlá akce začala již v úterý ráno, kvůli přicházející tmě ji ale policisté kolem 16:00 ukončili, načež se ve středu ráno na místo vrátili.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Pokračující rozsáhlé pátrání v Klánovicích

Mezi variantami, které jsou ve hře, je hledání vražedné zbraně, ale také těla pachatele, který může být po smrti. Policie se k verzím ve vyšetřování oficiálně zatím nevyjádřila.

Případ policie vyšetřuje od minulého týdne, kdy v pátek svědkyně volala na tísňovou linku, že se poblíž v lese ozvaly výstřely.

Policisté pak našli dvě oběti střelby, kterými byl muž a kojenec v kočárku.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Pokračující rozsáhlá policejní akce v Klánovicích

Vraha muže a kojence v Klánovicích hledají desítky kriminalistů, v místě je zesílená bezpečnost

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám