Hlavní obsah

Násilník, který na Chebsku pobodal svou přítelkyni bajonetem, může dostat až 20 let

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na dvanáct až dvacet let se může dostat do vězení devětatřicetiletý muž, který v pátek v aleji mezi státní hranicí s Německem a městem Hranice u Aše pobodal historickým bajonetem svou o sedm let mladší přítelkyni.

Alej, ve které mělo dojít k útoku.Video: Rudolf Voleman, Novinky

 
Článek

„Kriminalisté zahájili trestní stíhání devětatřicetiletého muže, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stadiu pokusu a přečinu nebezpečného vyhrožování,“ uvedl v neděli odpoledne mluvčí karlovarské krajské policie Jakub Kopřiva.

„Ze spáchání přečinu nebezpečného vyhrožování byl muž obviněn, jelikož poté, co se rozhodl fyzicky napadnout svou dvaatřicetiletou známou, tak měl fyzickou újmou vyhrožovat čtyřiatřicetiletému muži, který se na místě ženy zastal,“ vysvětloval mluvčí s tím, že jej měl ohrožovat přinesenou tyčí. „Vzhledem k agresivnímu chování obviněného měl čtyřiatřicetiletý muž obavu o svůj život a zdraví,“ dodal Kopřiva.

„V případě prokázání viny hrozí devětatřicetiletému muži trest odnětí svobody na dvanáct až dvacet let,“ konstatoval policejní mluvčí. „V nejbližších hodinách policejní vrchní komisař podá státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby. Na rozhodnutí soudu si muž počká v policejní cele,“ dodal Kopřiva.

Svědek brutálního útoku v Hranicích: Ženu pobodal žárlivec, po ráně do krku zasadil další

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám