Hlavní obsah

Narkomani si udělali mejdan v domě spícího muže

Novinky, Milan Vojtek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BŘECLAV

Břeclavští kriminalisté obvinili trojlístek narkomanů, kteří si udělali "mejdan" v domě spícího muže. Při noční toulce po městě objevili dva muži a jedna žena nezamčený dům a vnikli dovnitř. Majitele ležícího v pokoji v prvním patře neprobudilo dokonce ani to, že se dívka vykoupala.

Foto: pořadatel

autoři: Alice Škochová a Ondřej Škoch

Článek

"Nic netušící majitel odhalil návštěvu nezvaných hostů až ráno, když sešel do přízemí. Tam našel nepořádek a poházené injekční stříkačky. Zjistil také, že mu zmizelo několik cenností," sdělil Josef Michálek z břeclavského policejního ředitelství.

Policisté v této souvislosti zadrželi 24letého a o rok mladšího muže spolu s 25letou ženou. Všichni jsou nezaměstnaní a delší dobu závislí na drogách. Bylo jim sděleno obvinění z trestných činů krádeže, porušování domovní svobody a nedovolené výroby a držení omamných a psychotropních látek a jedů. Žena a jeden z mužů skončili ve vazbě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám