Hlavní obsah

Namol opilý řidič havaroval na Svitavsku. Pak sedl do jeřábu a auto jel vyprostit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svitavy

Svérázným způsobem chtěl vyřešit nehodu řidič osobního auta na Svitavsku. Havarované auto chtěl vyprostit jeřábem, který stál opodál. Policisté pak zjistili, že je silně opilý.

Foto: Policie ČR

Vyproštění se nakonec nezdařilo.

Článek

Policisté přijali oznámení o nehodě ve středu v noci. Oznamovatel uvedl, že řidič po nehodě odešel nastartovat jeřáb a chtěl auto z příkopu vyprostit.

Taxikář si na Hradecku zpříjemňoval jízdu se zákazníky rumem

Krimi

„Vzhledem k tomu, že na místě havárie už nebyl sám, vozidlo nevyprostil a raději s jeřábem, od kterého měl svěřené klíče, odjel zpět na původní místo,“ uvedla mluvčí policie Andrea Muzikantová. Odkud měl muž klíče, policie neuvedla.

Hlídka provedla u 37letého muže dechovou zkoušku, která ukázala podle mluvčí 2,95 promile alkoholu v dechu. Muž navíc podle policie řídil, i když měl platný zákaz. Policisté nehody vyšetřují pro podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí. Řidiči hrozí až tři roky vězení.

Foto: Policie ČR

Havarované auto chtěl vyprostit jeřábem.

Mladík léčil zlomené srdce pitím, opilý pak v autě kličkoval Žižkovem

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám