Hlavní obsah

Namol opilý host nebyl schopen ukončit pobyt v českobudějovickém hostelu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na záchytce skončil nakonec 44letý host českobudějovického hostelu, který kvůli opilosti nebyl schopný ukončit pobyt v ubytovacím zařízení. Informovali o tom českobudějovičtí strážníci. Muž z Náchodska podle nich nebyl kvůli svému stavu schopný odejít po svých.

Foto: MP České Budějovice / Facebook

Městská policie České Budějovice

Článek

„V pondělí 18. března v šest hodin odpoledne vyjížděla hlídka městské policie na oznámení o muži, který měl ukončit svůj pobyt ubytovacího zařízení v Nádražní ulici v Českých Budějovicích. Bohužel toho ale nebyl schopen, protože se posilnil značnou dávkou alkoholu. Orientační dechová zkouška u něj ukázala výsledek 3,6 promile,“ uvedla mluvčí českobudějovických strážníků Věra Školková.

Muž nebyl schopen chůze a s personálem moc nekomunikoval. „Hlídka strážníků zjistila, že jde o muže z Náchodska. Ten tak místo domů zamířil na lůžko protialkoholní záchytné stanice, kam ho převezli přivolaní záchranáři,“ dodala Školková.

Zádrhel na konečné trolejbusu

Trampoty s opilcem řešili před časem strážníci i v městské dopravě, když z trolejbusu na končené zastávce v českobudějovické části České Vrbné odmítal vystoupit 31letý cestující. I ten nakonec skončil na záchytce.

„Všichni cestující již byli z trolejbusu venku, jen jeden muž odmítal z trolejbusu odejít. Řidič se ho snažil vyprovodit, ale marně. Na místo vyjela hlídka strážníků, muž se ale bránil a vystoupit nechtěl. Po opakovaných výzvách nakonec trolejbus opustil. Nadýchal přes 2,60 promile,“ uvedla mluvčí českobudějovické Městské policie.

Opilec ujel deset kilometrů, při parkování v Českém Krumlově za volantem usnul

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám