Hlavní obsah

Řidič v Prostějově naboural pět aut. Naměřili mu přes čtyři promile

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prostějov

S bilancí pěti nabouraných aut a více než čtyř promile alkoholu v dechu putoval na záchytku 47letý řidič osobního auta, kterého policisté zadrželi v Prostějově. Za ohrožení pod vlivem návykové látky mu hrozí až tříleté vězení. Nehody se naštěstí obešly bez zranění.

Foto: Policie ČR

Řidič naboural několik aut v Prostějově

Článek

Za nebezpečným šoférem ve středu dopoledne vyrazili policisté do ulice Plumlovská v Prostějově, kde měl poškodit autem značky Opel zaparkovaná vozidla a z místa nehody odjet.

Než ho policejní hlídka vypátrala, „stihl“ při své jízdě poničit celkem pět aut.

„Nejprve při vyjíždění z parkovacího místa nacouval do zaparkovaného vozidla Škoda Superb. Poté se rozjel vpřed a poškodil další dvě zaparkovaná vozidla Opel a Ford. Řidič v jízdě pokračoval, přijel na kruhovou křižovatku, na které se otočil a vracel se do města. Cestou narazil do před ním jedoucího vozidla Škoda Felicia a zastavil se po pár metrech, když naboural do zaparkovaného vozidla Opel Astra,“ informoval v pátek o případu mluvčí policie Libor Hejtman.

Přes cestu běžela kočka a já vjel do plotu, vysvětlil cyklista s 3,6 promile nehodu na Trutnovsku

Krimi

Policisté podle mluvčího u muže naměřili při dechové zkoušce na alkohol zhruba 4,4 promile. Řidič skončil na záchytce.

Nehody namol opilého šoféra se naštěstí obešly bez zranění. „Za ohrožení pod vlivem návykové látky mu hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta, peněžitý trest nebo zákaz činnosti,“ dodal mluvčí.

Namol opilá řidička v Plzni narazila do obrubníku tramvajového ostrůvku, kde stáli lidé. Zastavil ji až sloup

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám