Hlavní obsah

Náledí způsobilo u Olomouce dvě desítky nehod

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OLOMOUC/KARLOVY VARY

Provoz na silnici mezi Olomoucí a Mohelnicí ochromila ráno řetězová nehoda. U obce Příkazy se podle informací policie srazilo v mlze na namrzlé silnici hned několik aut. Podle dostupných informací se jednalo asi o dvacítku karambolů, které si vyžádaly i zraněné. Silnice ráno namrzaly i v Karlovarském kraji

Článek

Z místa hromadné nehody na Olomoucku odvezla záchranná služba několik zraněných, z toho poranění dvou lidí jsou kvalifikována jako těžká. Sanitky zraněné odvezly do nemocnice v Olomouci. "Policisté jsou stále na místě, informace jsou předběžné. Na nehodách měly zřejmě podíl klimatické podmínky, mlha a náledí," uvedla olomoucká policejní mluvčí.

Noční teploty klesly pod nulu také v Karlovarském kraji. Silničáři vyrazili na silnice z technikou. Ve vyšších polohách napadlo i trochu sněhu. Nebezpečí hrozí zejména na místech, která rychleji namrzají, jakou jsou mosty a silnice u vody.

V Krušných horách leží na silnicích sněhový poprašek. Během dne by se mělo oteplit, nejsou vyloučeny dešťové přeháňky, na horách sněhové.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám