Hlavní obsah

Náklaďák na Šumpersku narazil do traktoru, ten se zastavil o dům

Právo, Petr Marek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šumperk

Zranění jedné osoby a škodu za 700 tisíc korun si vyžádala dopravní nehoda nákladního automobilu a traktoru, která se stala ve čtvrtek ráno mezi Loučnou nad Desnou a Novými Losinami na Šumpersku.

Foto: HZS Olomouckého kraje, .

Traktor se zastavil až o dům

Článek

Nákladní vozidlo řízené třicetiletým cizincem, které jelo ve směru od Loučné nad Desnou na Velké Losiny, narazilo zezadu do traktoru odstaveného vpravo mimo komunikaci.

Foto: HZS Olomouckého kraje, .

Zdemolovaný kamion

„Traktor, v němž seděl sedmačtyřicetiletý řidič, byl po nárazu odhozen vpravo, kde narazil do domu,“ řekla Právu policejní mluvčí Irena Urbánková s tím, že náklaďák po nárazu vyjel vlevo mimo silnici, kde narazil do živého plotu a dalšího oplocení a zastavil se až před přilehlým domem.

„Při nehodě byl zraněn řidič traktoru, který skončil v péči zdravotnické záchranné služby a byl převezen do nemocnice. Alkohol byl u obou účastníků nehody vyloučen dechovými zkouškami,“ dodala mluvčí.

Na místě zasahovali i hasiči. „Asistovali jsme při ošetření zraněného a zajišťovali únik provozních kapalin a další bezpečností opatření,“ uvedl jejich krajský mluvčí Zdeněk Hošák.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám