Hlavní obsah

Na ulici v Praze ležel bezvládný muž. Bro, vstávej, volala vyděšená žena

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražská policie pátrá po muži, kterého někdo napadl na pražském Strossmayerově náměstí. Zveřejnila video, které kolovalo po sociálních sítích, kde se bezvládného muže snaží několik lidí vzbudit. Podle CNN Prima News může jít o napadení, za nímž stojí zápasník MMA.

Policie pátrá po poškozeném.Video: Policie ČR

 
Článek

Policie uvedla, že incident se odehrál na Strossmayerově náměstí v Praze. Kdy přesně, není jasné. Kriminalisté se případem začali zabývat poté, co se zveřejněné video objevilo na sociálních sítích.

„Chcípáku prober se, deb… Chcípni tady, ty buzer…Na koho teď děláš frajera?“ říká mužský hlas na videu. „Jsou tu kamery, bro, vstávej, vstávej, probuď ho, probuď ho. Prostě tady neusnul, probuď ho,“ vykřikuje žena. (bro je hovorový anglický výraz pro oslovení bratra, používaný i ve smyslu oslovení kamaráda, pozn. red.) Žena stojícího muže oslovuje Tadeáši.

Foto: Policie ČR

Policie pátrá po poškozeném.

CNN Prima News uvedly, že jde zřejmě o zápasníka MMA, který se měl tímto videem chlubit na Instagramu. Záběry už ze sítě stáhl. Televize se zápasníka snažila kontaktovat, ale nikdo se neozval.

„Na videu je zachycený na ulici bezvládně ležící muž, kterého jiný muž fackuje. Prověřováním případu kriminalisté do současné doby nezjistili totožnost tohoto zraněného muže,“ uvedl mluvčí policie Jan Daněk.

Policisté potřebují s poškozeným mluvit, a tak ho vyzývají, aby se ozval. Případně kohokoliv, kdo jej zná. Informace přijme linka 158.

Podle Daňka kriminalisté v případu zatím nikoho nevyslýchali, protože nejprve potřebují mluvit s poškozeným.

Policie zasahovala v bytě v pražských Vršovicích

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám