Hlavní obsah

Na ulici v Havlíčkově Brodě našli pobodaného muže. Útočníka vypátral pes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Havlíčkův Brod

Jednačtyřicetiletého muže s bodnými zraněními našli minulou středu svědci na ulici v Havlíčkově Brodě. Kriminalisté následně zjistili, že byl zraněn na ubytovně, odkud útočník utekl. Zadržen byl o několik hodin později.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Zraněného muže našli lidé v ulici Dvořácká ve středu večer. Muž dle policie utrpěl vážná bodná poranění a byl převezen do nemocnice. Šlo o 41letého muže ze středních Čech, který bydlel na ubytovně.

Policisté do pátrací akce po útočníkovi nasadili vrtulník a služebního psa, který asi po čtyřech hodinách našel podezřelého 31letého muže.

Do auta v Brně nasedl zakrvácený muž. Sotva řidič zamkl, přiběhl útočník

Krimi

„Dalším šetřením se podařilo zjistit, že k násilnému činu došlo za přesně nezjištěných okolností na pokoji ubytovny na ulici Čechova v Havlíčkově Brodě. Kriminalistům se podařilo zajistit také nůž, který měl pachatel použít k útoku,“ uvedla mluvčí policie Dana Čírtková.

Ve čtvrtek byl útočník obviněn z pokusu o vraždu, za který mu hrozí až 18 let vězení. Soud jej poslal do vazby. Co bylo motivem útoku, policie zjišťuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám