Hlavní obsah

Na ulici pořezal vrátného a ubodal ženu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V Praze 2 byla ve středu ráno zavražděna padesátiletá žena. Muže podezřelého z této vraždy zadrželi policisté necelých deset minut po hrůzném činu. Žena zemřela na následky mnohačetných bodných a bodnořezných poranění.

Foto: Eva Shareefa

flamenko Al Norte

Článek

Ráno, krátce před pátou hodinou zavolal na tísňovou linku zraněný a vyděšený vrátný z vysokoškolských kolejí v Trojanově ulici v Praze. Oznámil, že do budovy vešel muž, který se snažil dostat za padesátiletou uklízečkou. Protože ho dovnitř nechtěl pustit, agresor ho pořezal nožem na hlavě a na ruce.

Žena se snažila před mužem utéct, ale nepodařilo se jí to. Čtyřicetiletý násilník ji na ulici dostihl a smrtelně pobodal. "Přivolaní záchranáři jí již  bohužel nedokázali pomoci. Poraněného pětatřicetiletého vrátného záchranáři ošetřili," uvedl policejní mluvčí Ladislav Bernášek.

Necelých deset minut po ohlášení události policejní hlídka útočníka zadržela. Podezřelý ale dosud nevypovídá, protože byl těžce opilý.

"Je pravděpodobné, že motivem tohoto nepochopitelného jednání jsou neshody v partnerském soužití. Policejní komisař jej dnes dopoledne obvinil ze spáchání trestných činů vraždy a pokusu vraždy a umístil ho do cely předběžného zadržení. V případě odsouzení hrozí muži trest odnětí svobody až na dvanáct let nepodmíněně," dodal Bernášek.

Reklama

Výběr článků

Načítám