Hlavní obsah

Na Teplicku se srazilo osm aut a cisterna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtyři lidé utrpěli zranění při nehodě osmi aut a cisterny na silnici číslo 13 u Hostomic na Teplicku. Sanitky je odvezly kvůli podezření na středně vážná zranění do nemocnice. Z cisterny uniklo asi 1000 litrů nafty.

Foto: HZS Ústeckého kraje

Nehoda cisterny a aut na Teplicku

Článek

Silnice je ve směru na Bílinu uzavřena, objízdné trasy vedou přes Všechlapy, Zabrušany a Zelénky, uvedla mluvčí teplické policie Ilona Gazdošová s tím, že silnici podle prvotních informací při nehodě pokrýval led.

Cisterna je převrácená, u nehody zasahovalo šest jednotek hasičů.

„Od rána jsme kvůli náledí zasahovali u devíti nehod. Většinou se jednalo o lehká zranění, případně o podezření na středně vážná,“ řekl mluvčí záchranářů Prokop Voleník. Pět aut se srazilo u Údlic na Chomutovsku. Podle prvotních informací se nehoda obešla bez zranění.

Foto: HZS Ústeckého kraje

Nehoda cisterny a aut na Teplicku

U Chomutova se převrátilo vozidlo na bok, zraněnou řidičku vyprostili hasiči. U Hory svatého Šebestiána narazil kamion do svodidel a uzavřel pruh ve směru na Německo. Několik nehod se podle Gazdošové stalo kvůli náledí na Litoměřicku a na Mostecku.

Hasiči doplnili, že od rána zasahovali už u šesti nehod na zmrzlé vozovce.

Podle meteorologů se má dnes oteplit až na deset stupňů, na horách až na šest. Očekávají se dešťově přeháňky.

Nákladní auto v Plzni narazilo do vánoční tramvaje a vykolejilo ji

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám