Hlavní obsah

Nákladní auto v Plzni narazilo do vánoční tramvaje a vykolejilo ji

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Plzni narazilo v pondělí ráno nákladní auto do vánoční tramvaje a vykolejilo ji. Podle mluvčího dopravních podniků Reného Vávry se při nehodě zranila řidička tramvaje. „Cestujícím se nic nestalo,“ doplnil Vávro.

Foto: Dopravní podniky města Plzně

Srážka tramvaje a nákladního auta v Plzni

Článek

„Nehoda se stala před pátou hodinou na křižovatce Plaská a Studentská. Při střetu došlo k vykolejení tramvaje a úniku provozních kapalin,“ uvedl mluvčí hasičů Petr Poncar.

Tramvaj se podařilo dostat zpátky na koleje kolem půl osmé.

„Byla v pojízdném stavu, takže jsme s ní dojeli na konečnou v Bolevci a během dne ji přesuneme do vozovny. Rozsah poškození zatím neznám, ale rozhodně nějakou dobu potrvají opravy, takže nepojede podle předem daného jízdního řádu “ dodal Vávro.

Foto: Hasiči Plzeň

Nehoda vánoční tramvaje v Plzni

Vánoční tramvaj poprvé vyjela 3. prosince. „Jedná se o naši nejnovější tramvaj typu 40T, která měří téměř třicet metrů a jejíž kapacita je přibližně o čtvrtinu větší než u tramvaje, která jezdila v minulých letech,“ řekl generální ředitel podniku Jiří Ptáček.

V Brně po střetu s dodávkou vykolejila tramvaj

Stalo se
Foto: Dopravní podniky města Plzně

Srážka tramvaje a nákladního auta v Plzni

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám