Hlavní obsah

Na Stodolní v Ostravě vulgárně urážel policisty, přijde ho to draho

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Peněžitý trest až do 10 tisíc korun hrozí třiadvacetiletému muži, který během vánočních svátků bezdůvodně a velmi vulgárně urážel policejní hlídku, která projížděla kolem. Nejprve si hrál na hrdinu a potom se pokoušel policistům utéct. O případu informovala v pátek mluvčí policie Eva Michalíková.

Foto: Právo

Stodolní ulice. Ilustrační foto

Článek

K události došlo ve večerních hodinách ve Stodolní ulici. „Fuck the police, ty ku…o policajtská,“ pokřikoval muž na projíždějící hlídku a výrazy prokládal i vulgárními gesty. „Muži zákona už na první pohled viděli, že je muž posilněn alkoholem, a jeho arogantní jednání směrem k policistům se zvyšovalo,“ dodala mluvčí s tím, že po celou dobu mladík práci policistů znevažoval.

Nakonec se omlouval

Když policisté opilce upozornili, že se dopouští přestupku, nejprve v urážkách pokračoval, ale pak se dal na útěk.

„Stačilo jen několik vteřin a policisté ze speciální pořádkové jednotky muže doběhli a zajistili. Nakonec putoval na obvodní oddělení, kde se podrobil dechové zkoušce s pozitivním výsledkem přes 1,2 promile alkoholu v dechu. Nakonec se policistům omlouval, že to tak nemyslel a že mu zřejmě alkohol nedělá dobře,“ dodala mluvčí.

Policisté celou věc oznámili do správního řízení, ve kterém může mladík počítat s vysokou pokutou.

Blbečku, zasedli jste si na mě, nechte mě žít, urážel opilý řidič policisty

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám