Hlavní obsah

Na Rakovnicku našli v autě postřeleného muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V autě na parkovišti na okraji Rynholce na Rakovnicku našli lidé v pátek večer postřeleného muže. Podle policie se s největší pravděpodobností pokusil o sebevraždu.

Postřelený muž v autě v RynholciVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Oznámení o nálezu postřeleného muže v odstavené škodovce na parkovišti na okraji Rynholce přijali středočeští policisté v pátek večer. Na místo okamžitě vyrazily nejbližší policejní hlídky, včetně policistů s dlouhými zbraněmi a balistickou ochranou. Záchranáři na místo vyslali kromě záchranářské a lékařské posádky také vrtulník z Prahy.

„Ve vozidle byl nalezen 50letý muž se střelným poraněním. V době příjezdu policistů a záchranářů byl při vědomí. Zbraň policisté zajistili,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Barbora Schneeweissová.

Záchranáři museli postřeleného muže uvést do umělého spánku. Poté, co mu poskytli intenzivní lékařskou péči, ho sanitkou převezli k vrtulníku, který přistál na nedalekém poli. Ten pak muže transportoval do motolské nemocnice.

„Podle prvotního šetření na místě zatím vše nasvědčuje tomu, že se muž tímto způsobem pokusil spáchat sebevraždu,“ doplnila mluvčí.

Na místo dorazili kriminalisté, kteří se budou celou událostí nadále zabývat.

Kombajn přejel v kukuřičném poli neslyšícího seniora. Muž na místě zemřel

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám