Hlavní obsah

Na muže na Berounsku spadl strom, došel si sám na pohotovost

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při kácení na Berounsku spadl v sobotu na muže strom. S vážným zraněním břicha dorazil na pohotovost berounské nemocnice. Kvůli potřebě následného přesunu na specializované pracoviště mu pak musel být přivolán vrtulník.

Video: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Na chirurgii nemocnice v Berouně dorazil v sobotu muž, který uvedl, že na něj při kácení spadl strom, který mu přimáčkl břicho.

„Přijali jsme oznámení od personálu nemocnice s tím, že tam mají muže, na kterého při kácení spadl strom. Na místo proto vyjela hlídka, která k události vytěžila všechny přítomné. Budeme samozřejmě hledat i přesné místo, kde k události došlo,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Barbora Schneeweissová.

Protože bylo jasné, že muže bude potřeba dopravit na specializované pracoviště, přivolal personál nemocnice záchranáře. Ještě před jejich příjezdem ho vyšetřili a ošetřili zdravotníci přímo v nemocnici.

Ztráta rozumu řidiče na Berounsku: Kamionem pocuchal dům, drásal polní cestu a zničil ohradu

Krimi

Letecky přepraven do Motola

„Na místo jsme vyslali záchranářskou posádku a povolán byl vrtulník z Prahy. Pacient utrpěl poranění břicha, kdy lékař vyslovil podezření na vnitřní krvácení. Po zaléčení byl letecky transportován na urgentní příjem Fakultní nemocnice Motol,“ sdělila Novinkám mluvčí záchranářů Monika Nováková.

Mluvčí ještě upřesnila, že záchranáři muže do nemocnice v Berouně nepřivezli, ale dopravil se tam sám po své ose.

„My jsme opravdu vyjížděli až po oznámení od nemocničního personálu přímo do nemocnice v Berouně,“ doplnila Nováková.

Celou událostí se i nadále zabývá policie.

„S největší pravděpodobností se bude jednat o pracovní úraz. Musíme ale vše řádně zadokumentovat a prověřit,“ dodala policejní mluvčí Schneeweissová.

Na jedoucí auto na Havlíčkobrodsku spadl strom, řidič na místě zemřel

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám