Hlavní obsah

Na Mělnicku našli bodnutého muže na mostě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie ve středočeské obci Obříství prověřuje zranění muže, který byl v neděli nalezen na nedalekém Štěpánském mostě. Muž utrpěl bodné poranění hrudníku. V souvislosti se zraněním zadrželi policisté jednu ženu. Záchranná služba muže letecky přepravila do nemocnice. Dalším zraněným je nezletilý chlapec.

Policie vyšetřuje případ bodného poranění na MělnickuVideo: Václav Burian, Novinky

 
Článek

K události došlo nedaleko Neratovic před šestou hodinou večer, na místo vyjely čtyři hlídky policie a psovod.

Jak přesně k činu došlo, policie nesdělila. Podle informací Novinek utrpěl zranění kromě muže ještě nezletilý chlapec. Další dítě mělo činu přihlížet.

Záchranná služba na místo vyslala kromě pozemních posádek i leteckou záchrannou službu. „Jednoho pacienta jsme letecky transportovali do Ústřední vojenské nemocnice s poraněním hrudníku. Další nezletilou osobu vezeme do nemocnice na Bulovce,“ řekla Novinkám mluvčí záchranné služby Monika Nováková.

„Krátce po 18. hodině jsme přijali oznámení o muži s poraněním hrudníku, který se pohyboval na Štěpánském mostě na Mělnicku. V souvislosti s jeho zraněním jsme zadrželi podezřelou ženu ročník 1985,“ řekla Novinkám mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Mladík pobodal v pražských klubech dva lidi, soud mu potvrdil 11,5 roku

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám