Hlavní obsah

Na lavičce u metra našli mrtvolu neznámého muže se špatným chrupem

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Kriminalisté pátrají po totožnosti muže, jehož pozůstatky se našly v Praze u stanice metra Strašnická. Výsledky pitvy vyloučily cizí zavinění. Podle policie bylo muži mezi 30 a 35 roky, měl výrazně špatný chrup a na předloktí tetování, zřejmě vyobrazení draka.

Foto: Policie ČR

Na předloktí měl muž tetování

Článek

Muže bez známek života našli u metra Strašnická minulý týden v pondělí, tělo leželo na lavičce u budovy stanice.

„Podle proběhlé pitvy muž zemřel bez cizího zavinění. Jelikož neznáme jeho totožnost, tak se obracíme na veřejnost cestou médií s prosbou o spolupráci,” informoval v úterý o případu mluvčí policie Jan Daněk.

Policie našla v Orlíku další mrtvolu. Jde o muže, po kterém pátrala v březnu

Krimi

Podle kriminalistů se jednalo o muže ve věku 30-35 let, vysokého 175 cm, vážil 63 kg. Měl hnědé oči a policisté mezi zvláštními znaky ještě zmínili špatný chrup se zkaženými zuby.

Foto: Policie ČR

„Na palcové hraně pravého předloktí měl ozdobné tetování s vyobrazením pravděpodobně draka o velikosti 5 x 5 cm,” upřesnil mluvčí.

Muž měl na sobě úzké džíny značky Pulz Jeans, šedomodré kotníkové ponožky s nápisem Sport a černé triko s dlouhým rukávem a šedým nápisem Calvin Klein, na nohou měl černé sportovní semišové boty.

Na skále v Praze našli lidské kosti

Krimi

„U těla ležela kostkovaná flanelová košile šedooranžovobílé barvy značky Casa moda,” dodal mluvčí s žádostí, aby se případní svědci, kteří muže poznali, kontaktovali linku 158.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám