Hlavní obsah

Řidič autobusu na Kutnohorsku za jízdy zkolaboval a zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Na Kutnohorsku v úterý ráno havaroval autobus, jehož řidič za jízdy zkolaboval a zemřel. Vozidlo narazilo do stromu. Lehce zraněn byl při nárazu 16letý pasažér, někteří další utrpěli šok.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Článek

Nehoda se stala po 5.30 mezi obcemi Drobovice a Tupadly na Kutnohorsku. Během kolapsu řidič s autobusem sjel ze silnice. „Narazil při tom do stromu. Ve voze bylo dalších pět cestujících,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Richterová.

„Řidič narozený v roce 1964 podle cestujících zkolaboval,“ upřesnila Richterová. Přivolaným záchranářům se muže nepodařilo oživit.

Cestující se řidiči poté, co zkolaboval a narazil do stromu, snažili pomoci. „Operátorky záchranné služby s volajícími spolupracovali na laické resuscitaci, pak pokračovali i naši záchranáři po příjezdu na místo, ale muž na místě zemřel,“ řekla Novinkám mluvčí středočeské záchranné služby Monika Nováková.

Podle záchranářů byl na místě ještě jeden lehce zraněný šestnáctiletý pacient. „Měl jen lehčí zranění, odřeniny, které jsme na místě ošetřili,“ řekla Nováková.

Autobus na D1 srazil chodce

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám