Hlavní obsah

Na Klatovsku řádí muž, který obtěžuje děti

Novinky, ČTK, Petra Konečná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klatovsko

Policie na Klatovsku varuje rodiče, prarodiče i vedoucí dětských táborů před mužem ve věku mezi 30 až 40 lety vysokým 180 až 190 centimetrů, který je podezřelý z páchání mravnostních trestných činů na mládeži.

Foto: ČTK

Policisté na Klatovsku pátrají po neznámém muži, majiteli sportovního kola, který je podezřelý ze zneužívání školní mládeže.

Článek

Policie marně pátrá po nebezpečném muži, který je podezřelý ze zneužívání školní mládeže na Klatovsku.  Podezřelý je rovněž majitelem jízdního horského kola nalezeného v neděli v obci u Nýrska. 

Právě díky jízdnímu kolu by pachatel mohl být identifikován. Klatovská policejní mluvčí uvedla, že nejde o nejlevnější model. Má své specifické prvky.  

Foto: ČTK

Policisté na Klatovsku pátrají po neznámém muži, který je podezřelý z páchání mravnostních trestných činů na mládeži.

"Případ je na počátku, prošetřujeme všechny stopy a okolnosti,"sdělila Landmanová. Muž ve věku mezi 30 až 40 lety má sportovní postavu a krátké světlé vlasy. Je vysoký zhruba 180 až 190 centimetrů.

"Pokud by lidé měli jakoukoliv informaci o kole, totožnosti muže nebo jeho pohybu žádáme, aby nám neprodleně zavolali na linku 158 nebo 974 334 111," dodala Ladmanová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám