Hlavní obsah

Na dělníka v Uherském Ostrohu se zřítil jeřáb, muž skončil v nemocnici

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uherské Hradiště

Kolečkový jeřáb se v pátek ráno zřítil na dělníka v Uherském Ostrohu na Uherskohradišťsku. Zraněného muže zaklíněného pod strojem vyprostili hasiči a předali ho záchranářům, kteří ho převezli do nemocnice.

Foto: HZS Zlínského kraje

V hale velkoobchodu v Uherském Ostrohu se zřítil jeřáb na dělníka, muž skončil v nemocnici.

Článek

„K vyproštění muže, na kterého při práci spadl mostový jeřáb, byli profesionální hasiči přivoláni o půl sedmé ráno,“ informovala mluvčí Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje Lucie Javoříková.

„K události došlo krátce před půl sedmou ranní uvnitř budovy velkoobchodu v Uherském Ostrohu. Na místo vyjela jednotka z Veselí nad Moravou, která to měla nejblíže, a jednotka ze stanice Uherské Hradiště,“ řekla Javoříková.

„Při průzkumu hasiči zjistili, že se na muže při práci převrátil kolečkový jeřáb, umístěný uvnitř budovy, který byl určený k překládání těžkých břemen. Pod tělesem jeřábu ležel zraněný muž, kterého hasiči vyprostili a poskytli mu předlékařskou první pomoc. Záchranáři pak zraněného převezli do nemocnice v Uherském Hradišti k dalšímu ošetření,“ doplnila informace o zásahu mluvčí krajských hasičů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám