Hlavní obsah

Na dálnici D8 se srazily dva kamiony. Jednomu se utrhla kabina

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Litoměřice
Aktualizováno

Nehoda dvou kamionů uzavřela v pátek dopoledne dálnici D8 u Roudnice nad Labem. Jeden člověk se těžce zranil. Kabina jednoho kamionu byla téměř zdemolována.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda kamionu na D8Video: Aktu.cz

 
Článek

Nehoda se stala na 31,5. km ve směru na Prahu před jedenáctou hodinou dopoledne. Podle informací z místa se kabina jednoho z kamionů utrhla a byla téměř zdemolována. Ke srážce vyrazily tři jednotky hasičů.

„Na místě zasahoval vrtulník. Hasiči pomohli naložit zraněného do vrtulníku. Z nádrže havarovaného kamionu uniklo na vozovku zhruba 10 litrů nafty. Hasiči nádrž zatmelili, uniklou naftu zlikvidovali,” uvedla mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Jeden člověk se těžce zranil, řekla Petra Kyselová z dálničního oddělení Nová ves. Dálnice musela být uzavřena. Kdy bude provoz obnoven, není zatím jasné.

Reportér agentury Aktu v koloně také natočil řidiče, kteří se snažili z kolony dostat vytvořenou záchrannou uličkou. Projelo kolem něj několik aut. Do záchranné uličky přitom smějí vjíždět jen záchranné složky a odtahovka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám