Hlavní obsah

Na dálnici D1 havaroval v supersportu majitel automobilky, která je vyrábí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Na dálnici D1 u Mirošovic na Praze-východ havaroval ve čtvrtek večer vůz SIN R1 s bulharskou poznávací značkou. Podle reportéra Novinek za volantem seděl sám majitel a šéf bulharské automobilky SIN Cars, která tyto vozy vyrábí. S autem narazil do svodidel, z nehody naštěstí vyvázl bez zranění.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda SIN R1Video: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

K nehodě došlo na 21. kilometru dálnice ve směru na Prahu. Řidič ze zatím neznámých příčin narazil do středových svodidel, poté přejel vpravo a narazil do svodidel na okraji dálnice.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Nehoda SIN R1

„Jedná se o havárii osobního vozu do svodidel. Řidič vyvázl bez zranění. Policisté u něj provedli dechovou zkoušku na alkohol s negativním výsledkem,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Michaela Richterová.

Policisté původně bez podrobností uvedli, že se v případě havarovaného vozu jedná o Ferrari, ukázalo se však, že ve skutečnosti jde o bulharský supersport SIN R1. Jeho cena začíná podle dostupných údajů v přepočtu na 4,5 milionu korun.

Foto: Profimedia.cz

SIN R1

Vozidlo mělo bulharskou státní poznávací značku a řídil ho bulharský občan. Reportér Novinek, který se šoférem na místě hovořil, zjistil, že jde o samotného šéfa bulharské firmy, která tyto supersporty vyrábí.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Nehoda SIN R1

Podle informací na Wikipedii společnost sídli v Bulharsku a Německu a byla založena v roce 2012. V současnosti vyrábí pět modelů vozidel.

Provoz v místě nehody byl sveden do dvou jízdních pruhů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám