Hlavní obsah

Na D8 se převrátil kamion. Dálnice je uzavřená

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Dálnici D8 uzavřela ve středu nehoda kamionu, který se převrátil přes svodidla a vysypal se mu náklad. Řidič utrpěl otevřenou zlomeninu lokte.

Foto: HZS Středočeského kraje

Havarovaný kamion na D8

Článek

Nehoda se stala před polednem na 22. kilometru ve směru na Prahu. „Nákladní vůz s návěsem prorazil středová svodidla a leží na boku v jízdním pruhu ve směru na Prahu,“ uvedla policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Řidič je zraněný. „Pacient má otevřenou zlomeninu lokte a odřeniny. Je při vědomí. Záchranáři pacienta po ošetření vezou sanitkou do FN Bulovka,“ uvedla mluvčí záchranářů Monika Nováková.

Foto: HZS Středočeského kraje

Havarovaný kamion na D8

„Jednotky hasičů se nejprve zaměřily na zamezení masivního úniku nafty z jedné poškozené nádrže, zbylou naftu pak přečerpaly do přívěsu na ropné havárie. Překládku nákladu, kterým byl cukr v žocích, a postavení vozidla zpět na kola zajistí specializovaná odtahová služba,“ dodala mluvčí hasičů Veronika Švorcová Mocová.

Podle informací Národního dopravního informačního centra (NDIC) byla dálnice ve směru na Prahu uzavřena mezi exitem 29 na Roudnici a exitem 18 na Novou Ves. Omezení by mělo trvat do 20:00.

Hořící dodávka naložená psími granulemi zastavila provoz na D5 na Tachovsku

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám