Hlavní obsah

Na D1 havaroval kamion s masem pro Ostravu

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vražné

Dopravní komplikace způsobila v pátek brzy ráno na dálnici D1 na Novojičínsku nehoda kamionu převážejícího maso. Vozidlo skončilo na boku a na několik hodin omezilo provoz.

Foto: ŘSD

Nehoda kamionu s masem na D1 na Novojičínsku

Článek

Nehoda se podle informací Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) stala kolem 04:30 hodin na 319. kilometru dálnice nedaleko obce Vrážné, kamion skončil na boku.

Řidič byl po nehodě zaklíněný v kabině, hasiči ho museli vyprostit. „Čtyřiapadesátiletý muž zůstal při vědomí, utrpěl však vícečetná zranění. Zasahující lékaři při prvotním vyšetření zjistili poranění hlavy, páteře a horní končetiny,“ sdělil mluvčí zdravotníků Lukáš Humpl s tím, že pacienta přepravili do nemocnice vrtulníkem.

Z kamionu na D1 odlétla za jízdy pneumatika a způsobila několik nehod

Krimi

Dálnice byla ve směru na Prahu necelou hodinu brzy ráno zcela uzavřena a na Ostravu se jezdilo jen jedním pruhem. Krátce po 5. hodině byl pro každý směr zřízen jeden jízdní pruh.

Foto: ZZS Moravskoslezského kraje

Záchranáři přepravili zraněného řidiče z D1 na Novojičínsku vrtulníkem

Omezení v dopravě protahovala hlavně překládka zboží, které kamion vezl. „Kamion s nákladem masa pro Ostravu se bude překládat, náhradní kamion jede z Pardubic,“ uvedlo ŘSD.

Reklama

Související články

Po nehodě na D1 skončilo auto na střeše

Provoz na dálnici D1 nedaleko obce Kujavy na Novojičínsku musel být v sobotu ve směru na Prahu zastaven kvůli nehodě osobního auta, které skončilo na střeše....

Výběr článků

Načítám