Hlavní obsah

Na chodbě domu v Praze našli zavražděného člověka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Násilnou smrt cizince, jehož tělo bylo nalezeno na chodbě domu v Dolních Měcholupech, prošetřují od pátečního večera kriminalisté z pražské mordparty. Podezřelého z tohoto činu dopadli policisté v Libereckém kraji, jen několik kilometrů od hranic.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Policie. Ilustrační snímek

Článek

„Od večerních hodin se kriminalisté z oddělení vražd zabývají případem násilného trestného činu, který se stal v jednom z panelových domů v Dolních Měcholupech. Na chodbě domu byl nalezen mrtvý muž, který měl několik bodných poranění,“ řekl Novinkám policejní mluvčí Jan Daněk.

Podle informací z místa se čin odehrál v domě v ulici Františka Jansy a na chodbě domu bylo množství krevních stop. Kriminalisté ještě ve večerních hodinách zjistili, kdo by mohl být podezřelý z tohoto činu.

„Podezřelého se podařilo dopadnout ještě v průběhu noci v Libereckém kraji. Poškozený i podezřelý jsou cizinci,“ doplnil Daněk. Jaké jsou národnosti, neupřesnil.

Celou událostí se kriminalisté nadále zabývají. Budou mimo jiné zjišťovat, co přesně činu předcházelo. Stanovit budou muset také právní kvalifikaci.

Chtěl „vyčistit“ Opavu od bezdomovců. Mladík byl obviněn z pokusu o vraždu

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám