Hlavní obsah

Na auto mu spadl odmrštěný řidič skútru v Ostravě. Policie hledá šoféra stříbrného mercedesu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Vážným zraněním odnesl řidič skútru nehodu v Ostravě, kdy do něj podle policie zezadu narazilo osobní auto. Náraz ho vymrštil na auto před ním, jehož řidič měl vystoupit, pak ale sednout za volant a odjet. Právě jeho policie hledá jako svědka. U řidičky auta, které do skútru narazila, dechová zkouška vyloučila alkohol.

Foto: Mapy.cz

Křižovatka ulic Opavská (rovně) a Martinovská (vpravo) v Ostravě

Článek

Nehoda se v pondělí v 11:00 stala v Ostravě-Porubě u hypermarketu u křižovatky ulic Opavská a Martinovská.

„Dle předběžně zjištěných informací měla žena (ročník 2000) řídit vozidlo značky Škoda Fabie, kdy jela po ulici Opavská směrem od centra a zatím z nezjištěného důvodu narazila do před ní jedoucího muže (ročník 1968) na skútru,“ popsala v pondělí nehodu mluvčí policie Eva Michalíková.

Náraz řidiče skútru odmrštil na auto před ním, kdy řidič tohoto auta následně po kolizi odjel z místa nehody.

V Praze u Tančícího domu se srazil skútr s autem, zranili se dva lidé

Krimi

„Mladé řidičce fabie byla provedena zkouška na přítomnost alkoholu v dechu s negativním výsledkem. Řidič skútru byl s vážným zraněním předán do rukou zdravotníků,“ zmínila mluvčí.

Svědectví z místa nehody ukazují na to, že řidič, kterému spadl na auto šofér skútru, nejdřív vystoupil, načež zpátky sedl za volant a odjel neznámo kam. Mělo se jednat o auto značky Mercedes, typ E a stříbrné barvy.

„Kriminalisté se obrací na řidiče mercedesu, aby se přihlásil na linku 158, neboť se jedná se o důležitého svědka dopravní nehody. Také žádají řidiče vozidel, kteří místem v danou dobu projížděli a jejich vozidlo případně disponuje palubní kamerou, aby se obrátili na tísňovou linku,“ dodala Michalíková.

Řidička skútru na Vyškovsku unikla téměř jistému střetu s BMW, zachytila to kamera

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám