Hlavní obsah

Myslivci narazili na oběšence, policisté zjišťují jeho totožnost

Právo, Pavel Orholz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šok zažili o víkendu myslivci při procházce Petrova lesa u Střelskohoštické Lhoty na Strakonicku. Narazili na mrtvolu muže, který se už před několika měsíci oběsil na jednom ze stromů. Policisté nyní pátrají po jeho totožnosti. Právo o tom informovala mluvčí strakonické policie Jaromíra Nováková.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Muž se musel podle stavu těla oběsit už na jaře, na jedné z borovic,“ uvedla Nováková. Teprve pitva tak mohla určit, že se jedná o muže střední postavy, výšky 180 centimetrů se světle hnědými vlasy a ryšavými krátkými vousy.

Oblečený byl v triku šedozelené barvy s krátkým rukávem a světlých látkových kalhot s kapsami vzadu a po straně na nohavicích. Na pravé zadní kapse je nášivka se značkou Esprit. Na nohou měl černé kotníkové šněrovací boty značky Hammers, na ruce náramkové hodinky Guess s černým koženým páskem a na hlavě proplétaný černobílý klobouk. V kapse policisté nalezli šroubovák s elektrickou zkoušečkou.

Výrazné tetování a neobvyklý klobouk

Policisté nyní žádají veřejnost, zda by jim nepomohla zjistit jeho totožnost. „Nemusí se jednat o muže z blízkého okolí.

K identifikaci může pomoci především atypický klobouček a tetování přes celé rameno zasahující na záda přes lopatku - černý ornament vlnovky,“ doplnila Nováková s tím, že každý, kdo by muže podle popisu poznal, má volat na linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám