Hlavní obsah

Muže zachytili po bouračce v cizím autě, oblékl si věci okradené majitelky

Novinky, kub
Sokolov

Policie na Sokolovsku pátrá po muži, který je podezřelý z krádeže auta, s nímž následně boural a zmizel. Jediným vodítkem pro policisty je záznam z palubní kamery projíždějícího řidiče, který mu chtěl pomoci. Podezřelý má na záběrech klobouk a triko majitelky auta, které uvnitř našel.

Řidič v klobouku podezřelý z krádeže autaVideo: Policie ČR

 
Článek

Krádež auta oznámila 46letá žena ve středu odpoledne, vozidlo zmizelo z pozemku před jejím domem v Kynšperku nad Ohří. V autě nefungovalo centrální zamykání a uvnitř byl navíc klíč od auta a další věci, jako například slaměný klobouk či triko. „Věci si měl později muž obléct na sebe. S vozidlem odjel směrem k Mostu, kde bylo o několik hodin později vypátráno,“ popsal v pátek mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Zloděj vzal z auta v Praze i sledovací zařízení, policie jela najisto

Krimi

Muž totiž s kradený vozem havaroval, když sjel do příkopu. Pomoc mu nabídl projíždějící řidič, který měl v autě palubní kameru, ta podezřelého muže zaznamenala. Muž ale pomoc odmítl, auto nechal v příkopu a utekl neznámo kam.

„Auto jsme našli, po muži dál pátráme,” upřesnil mluvčí. Důvod, proč se muž oblékl do dámského oblečení, není jasný.

„Žádáme případné svědky, kteří poznají či mohou sdělit jakékoliv informace k muži ve slaměném klobouku, aby volali na linku 158 nebo se obrátili na policii v Kynšperku na telefonním čísle 974 376 755 či 735 788 348,“ dodal Kopřiva.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám