Hlavní obsah

Muže, který na Vsetínsku zřejmě ubil přítelkyni, poslal soud do vazby

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Valašské Meziříčí

Muže, který v noci na úterý podle policie ubil ve Valašském Meziříčí na Vsetínsku pěstí svou přítelkyni, v pátek poslal soud do vazby. V rejstříku trestů má obviněný pět záznamů pro majetkovou i násilnou trestnou činnost. Ve čtvrtek krajští kriminalisté dvaatřicetiletého muže obvinili z těžkého ublížení na zdraví s následkem smrti. Hrozí mu až 16 let vězení.

Foto: Envato elements

Ilustrační foto

Článek

„Muže odpoledne po jednání Okresního soudu ve Vsetíně poslal soudce do vazby. Policisté z pohotovostního a eskortního oddělení ho převezli do vazební věznice v Ostravě,“ uvedla policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Svou o rok mladší přítelkyni muž podle kriminalistů napadl po předchozí hádce na dvoře rodinného domu.

„Několikrát ji razantně udeřil pěstí do hlavy a obličeje. Žena při útoku upadla na zem a uhodila se do hlavy. Agresor pak vážně zraněnou přítelkyni odtáhl do obytné zahradní chatky, kde ji ponechal,“ uvedla ve čtvrtek krajská policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Policie zjistila, že v době útoku byli oba pod vlivem alkoholu. Ráno po napadení muž přítelkyni nalezl mrtvou. Její násilnou smrt později potvrdila soudní pitva.

Násilník na Vsetínsku partnerku zbil pěstmi a zraněnou ji nechal přes noc na zahradě. Ráno byla mrtvá

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám