Hlavní obsah

Muž zemřel po útoku nožem na Kolínsku, policie viní z vraždy přítelkyni

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český Brod

Až osmnáctileté vězení hrozí 55leté ženě z Kolínska, která podle kriminalistů pobodala při hádce svého přítele. Muž (62) skončil v nemocnici, kde později na následky vážných zranění zemřel. Policie a státní zastupitelství navrhly uvalení vazby, o čemž rozhodne soud.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Krvavý incident se stal v panelovém domě v Českém Brodě v sobotu kolem 19. hodiny. O případu informovala v pondělí mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Tragédii odstartovala partnerská hádka. „Následně žena vzala kuchyňský nůž a muže jím několikrát napadla, přičemž nejméně jedno bodné zranění bylo pro něho smrtelné,” popsala mluvčí.

Za pobodání partnera půjde žena na 8,5 roku do vězení. Naběhl mi na nůž, hájila se

Krimi

Policie ženu zadržela na místě činu a během víkendu ji kriminalisté obvinili z vraždy. Podle mluvčí se k činu částečně přiznala, podrobnosti policisté nesdělili.

Vyšetřovatelé navrhli, aby soud poslal ženu do vazby, důvodem je obava, že by se obviněná vyhýbala trestnímu stíhání, případně by opakovala podobný čin.

Brutálně umlátil přítelkyni k smrti, odsedí si 17,5 roku

Krimi

„V případě pravomocného odsouzení hrozí ženě trest odnětí svobody na deset až osmnáct let,” dodala Suchánková.

Letos podle ní kriminalisté prověřovali včetně sobotního případu 19 vražd nebo pokusů o vraždu. „Všechny tyto případy se jim podařilo objasnit a zjistit osobu, která se měla činu dopustit,” zmínila mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám