Hlavní obsah

Muž zemřel ve Dvoře Králové poté, co na ulici bodal ženu. Zasáhl kolemjdoucí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvůr Králové nad Labem
Aktualizováno

Čtyřiatřicetiletý muž zemřel v pondělí ve Dvoře Králové nad Labem po konfliktu s ženou na ulici. Ta utrpěla několik bodných poranění a byla převezena do nemocnice. Před dalšími útoky ji zřejmě zachránil kolemjdoucí. Na místě mělo být také dítě, o které se postarali příbuzní.

Vyšetřování násilného činu ve Dvoře Králové nad LabemVideo: Aktu.cz

 
Článek

Incident se stal v pondělí kolem osmé hodiny ráno na Benešově nábřeží. Podle policie měl muž ženu napadnout nožem na ulici. Zasadil jí několik bodných ran. V dalším útoku mu zabránil kolemjdoucí, který ho strhl z poškozené.

„Žena byla letecky transportována do nemocnice v Hradci Králové. 34letý muž na místě zemřel, vyšetřovatelé mimo jiné pracují s verzí, že po činu obrátil nůž proti sobě a sám se usmrtil,“ řekla Novinkám mluvčí policie Šárka Pižlová.

Není však jasné, kdy a za jakých okolností se měl muž sám smrtelně zranit. „Je to zatím jen vyšetřovací verze, se kterou dále pracujeme,“ sdělila Pižlová.

Další informace policie zatím neposkytla. Není tak jasné, zda zachránce ženy odešel, nebo například poskytoval první pomoc. Policie uvedla, že muž byl spolu s dalšími svědky již vyslechnut.

Foto: Aktu.cz

Vyšetřování násilného činu ve Dvoře Králové nad Labem

K incidentu podle Aktu.cz došlo na ulici, kde bylo s dvojicí rovněž malé dítě, které si převzali příbuzní.

Reklama

Související články

Bezdomovkyně ubodala v Opavě přítele

Případ vraždy, ke které došlo v komunitě bezdomovců, vyšetřují kriminalisté v Opavě. Podezřelou je 52letá žena, kterou soud poslal do vazby, hrozí jí až...

Výběr článků

Načítám