Hlavní obsah

Muž ze Vsetínska zahynul pod koly tahače s návěsem

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovice
Aktualizováno

Těžkému zranění hlavy a dalším devastujícím zraněním podlehl ve středu odpoledne šestatřicetiletý muž ze Vsetínska, když ho přejel tahač s návěsem u Karlovic na Zlínsku.

Článek

„K tragédii došlo na lesní cestě, mimo silnici. Na místě jsou vyšetřovatelé, všechny okolnosti případu jsou předmětem šetření,“ řekla mluvčí Krajského ředitelství Policie ČR Jana Bartíková.

„Až několik minut před 18. hodinou se nám s jistotou podařilo ověřit totožnost zemřelého,“ uvedla Bartíková.

„Řidič kamiónu s přívěsem, pod jehož koly skončila oběť nehody, uvedl, že vůbec neví, jak se nešťastník pod kola dostal. Policisté dechovou zkouškou u řidiče kamiónu nezjistili přítomnost alkoholu,“ řekla Bartíková. Policie naznačila, že řidičem kamiónu mohl být čtyřiačtyřicetiletý muž z Bruntálska.

„Řidič jen uslyšel výkřik a měl ho pod kolem. Muž mohl zřejmě uklouznout na příkrém břehu, po kterém šel, a spadnout na lesní cestu,“ přiblížil mluvčí Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje Ivo Mitáček.

Hasiči se nyní na místě snaží o vyproštění těla. „Těžká technika se na špatně přístupné místo nedostane, používáme zvedací vaky a hydrauliku,“ dodal Mitáček.

Reklama

Výběr článků

Načítám