Hlavní obsah

Muž z Brna se vsadil, že nahý přeběhne do lesa a zpět. Před policií se chtěl schovat v křoví

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sázku jako vystřiženou z filmu Discopříběh uzavřel v sobotu jedenadvacetiletý mladík s kamarády v brněnské čtvrti Kohoutovice. Příjezdu hlídky městské policie předcházel telefonát svědka, který si stěžoval na hlučného člověka, jenž prý na ulici neustále něco nesmyslně pokřikoval.

Foto: Mapy.cz

Mendlovo náměstí v Brně

Článek

„Na sídlišti strážníci nejprve nikoho podezřelého nenašli. Parta dětí však ukázala k nedalekému lesu, odkud bylo před chvílí slyšet něčí volání. Jakmile strážníci vstoupili mezi porost, vyběhl z křoví úplně nahý mladý muž a spěchal hlouběji do lesa,“ popsal událost mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

„Po dostižení přiznal, že si připadal trapně a styděl se. S kamarády se prý vsadil, že svlečený proběhne od domů k lesu a zpět, přátelé se ale vytratili a najít nemohl ani svoje svršky,“ dodal.

Ušpiněnému mladíkovi nabídli strážníci na opláchnutí vodu z kanystru a u jednoho z jeho známých na sídlišti mu domluvili půjčení oblečení. Naháč pochopitelně neměl ani klíče od domu, a tak se strážníci po sérii telefonátů spojili s jeho matkou.

„Nadýchal 1,7 promile, ale nebyl v takovém stavu, aby ho strážníci nechali převézt na záchytnou stanici. Z jeho reakcí usoudili, že se již dostatečně vytrestal sám,“ doplnil mluvčí. Syna si následně odvedla domů jeho matka.

Kamaráda měl v Brně umlátit větví. Ve své hlavě jsem zničil svět, hájil se

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám