Hlavní obsah

Muž vjel ze silnice do lesa, rodina po něm hodiny pátrala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Boží Dar

Po zhruba sedmi hodinách se podařilo ve středu po 16. hodině odpoledne objevit v lese havarované auto, s kterým sjel ve středu 32letý řidič ze silnice mezi Božím Darem a Abertamskou zatáčkou a narazil do stromu. Hasiči zaklíněného, vážně zraněného řidiče z vozidla vyprostili a předali záchranné službě, která jej vrtulníkem transportovala do Fakultní nemocnice v Plzni.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Došlo k dopravní nehodě, při které vozidlo sjelo ze silnice a narazilo do stromu pod silnicí,“ uvedl mluvčí karlovarských krajských hasičů Martin Kasal. „Zraněného muže jsme museli z havarovaného vozidla vyprostit, protože byl zaklíněný,“ pokračoval mluvčí s tím, že na místě zasahovaly tři hasičské jednotky.

Dva muži v plastových maskách přepadli recepci v dopravním podniku v Plzni

Koktejl

Zraněného muže předali hasiči záchranné službě, která aktivovala leteckou záchrannou službu z Plzně. „Jednalo se o muže, ročník narození 1989, který při nehodě utrpěl vážná zranění,“ uvedl mluvčí karlovarské krajské záchranky Radek Hes s tím, že po základním ošetření byl muž předán letecké záchranné službě. „Ta jej transportovala na kliniku Emergency Fakultní nemocnice v Plzni,“ dodal Hes.

Podle informací Práva muže, který se měl vracet z práce v Německu, pohřešovala více než sedm hodin jeho rodina žijící v jedné z krušnohorských obcí. Záchranka podle stejného zdroje posílala k této rodině další sanitku, protože členové rodiny byli v psychickém stresu.

Po muži pátrali i Němci

„Mohu potvrdit, že jsme dnes přijali oznámení o pohřešování 32 letého muže, který se nevrátil ze zaměstnání ze SRN,“ uvedla mluvčí karlovarské krajské policie Kateřina Pešková.

„Po muži jsme začali ihned pátrat a spolupracovali i s německými kolegy. Provedli jsme také prověrky ve zdravotnických zařízeních,“ pokračovala policejní mluvčí. Vozidlo pohřešovaného muže policisté nalezli mezi Božím Darem a Abertamskou křižovatkou zhruba dvacet metrů mimo komunikaci v lesním porostu.

Řidič měl z dosud nezjištěných příčin vyjet mimo komunikaci, sjet ze stráně a narazit do stromu,“ doplnila Pešková s tím, že provoz na komunikaci je řízen kyvadlově. Přesná příčina a okolnosti dopravní nehody jsou v šetření policistů,“ doplnila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám