Hlavní obsah

Muž v Praze si nastartoval auto, aby ho rozehřál. Ukradli mu ho

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Nastartoval auto, očistil je a odešel. Když se pak vrátil, auto bylo pryč. Pražská policie v tomto konkrétním případě vůz našla, další lidé však takové štěstí mít nemusí.

Zadržení podezřelého mužeVideo: Policie ČR

 
Článek

Případ se odehrál v pondělí, kdy si majitel Škody Octavia z Hostivaře připravil auto před domem k odjezdu a na chvíli odešel. Když se vrátil, vůz tam nebyl. Případ hned nahlásil policii. Jedna z hlídek si auta o pár hodin později všimla na Kunratické spojce. Tam ho zastavit nechtěla, protože by mohlo dojít k ohrožení lidí.

Společně s další hlídkou tak učinila v ulici Na Jelenách. Jenže řidič začal ujížděl. „Posléze však vjel na benzinovou čerpací stanici, kde mu hlídky společnými silami zablokovaly únikovou cestu a řidiče za použití hrozby namířenou střelnou zbraní zadržely.

Zrovna ho jel vrátit

„Pětatřicetiletý řidič se k odcizení vozidla přiznal a policistům tvrdil, že ho jel zrovna vrátit tam, kde ho odcizil,“ uvedla mluvčí policie Eva Kropáčová.

Muž měl zablokovaný řidičský průkaz a řídil pod vlivem pervitinu. Nyní je podezřelý z neoprávněného užívání cizí věci, za který mu hrozí dva roky vězení.

Mluvčí uvedla, že nejde o jediný podobný případ, a požádala řidiče, aby svá auta nenechávali bez dozoru.

Žena tahala peníze z mladistvého ve vlaku z Mostu do Prahy. Pak ho u nádraží znásilnila

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám