Hlavní obsah

Muž v Hradci nejdřív druhého napadl násadou, pak do něj najel autem. Čelí obvinění z pokusu o vraždu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Čtyřiatřicetiletý muž z Hradce Králové si v úterý vyslechl obvinění z pokusu o vraždy, výtržnictví a ublížení na zdraví. Měl se pokusit zabít o rok mladšího muže, když ho v pondělí krátce po jedenácté hodině dopoledne srazil svým vozem v centru Hradce Králové. Zraněný skončil v nemocnici.

Foto: Policie ČR

K pokusu o vraždu došlo na Baťkově náměstí v Hradci Králové

Článek

Policii o incidentu informoval telefonát na lince 158. Hovořilo se v něm o střetu auta s chodcem.

„Zraněného chodce převezla záchranná služba do nemocnice na ošetření. Řidiče policisté podrobili dechové zkoušce i orientačnímu testu na drogy. Oba výsledky byly negativní,“ uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová.

Ukázalo se ale, že třiatřicetiletý chodec byl pravděpodobně sražen úmyslně, což potvrdily i poskytnuté videozáznamy z městského kamerového systému.

Muž na Ústecku si uřízl penis a uši, načež polonahý běhal ulicí

Krimi
Foto: Policie ČR

Muž srazil druhého svým vozem.

„Kriminalisté zjistili, že starší muž po předchozím vzájemném slovním a fyzickém konfliktu napadl v okolí Masarykova náměstí v Hradci Králové mladšího muže dřevěnou násadou. Poškozený se po několika úderech dal na útěk. Starší muž nasedl do auta a na Baťkově náměstí do něho zezadu narazil. S mužem na kapotě ujel několik metrů, než ten spadl na zem,“ popsala událost Kormošová.

Obviněný muž, kterému hrozí trest odnětí svobody na 10 až 18 let a který je od středy dne stíhán vazebně, byl v minulosti několikrát souzen za výtržnictví.

Řidič kamionu schválně vytlačil dodávku na svodidla dálnice. Soud mu teď výrazně snížil trest

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám