Hlavní obsah

Muž v Brně vyhazoval bankovky z okna. Zadržela ho zásahovka

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Moc často se nestává, aby někdo na sídlišti vyhazoval peníze z okna. Jenže přesně to se stalo v jedné z brněnských čtvrtí. Jeden z obyvatel totiž v paneláku rozbil okno a pak vyhodil na ulici značné množství bankovek. Nato začal běhat po bytě s nožem v ruce a křičet. Jeho chování neuniklo pozornosti a na místo tak vyrazila zásahová jednotka.

Peníze se válely po uliciVideo: Policie ČR

 
Článek

„Reálně hrozilo, že by muž mohl ublížit nejen sobě. Marné bylo domlouvání policejního vyjednavače. Muž dveře bytu ani přes opakované výzvy neotevřel. Z jeho řeči bylo zřejmé, že trpí silnými bludy. Dovnitř tak musela nakonec násilím vstoupit zásahová jednotka, aby jej zajistila,“ popsal situaci policejní mluvčí David Chaloupka.

Muž se v Brně vydával za pražského strážníka. Chytila ho skutečná hlídka

Krimi

Policisté muže přemohli a ten ihned putoval s akutní psychózou do péče zdravotníků. Policisté také v okolí domu posbírali peníze, které předtím vyletěly oknem. Kolik peněz muž vyhodil, policisté nesdělili.

Foto: Policie ČR

Peníze se válely po ulici.

Reklama

Výběr článků

Načítám