Hlavní obsah

Muž v Brně odpínal psům náhubky a vodítka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obyčejné venčení psů se pro dva muže v Brně stalo nečekaným dobrodružstvím. Hybatelem veskrze nepříjemných událostí se stal jednačtyřicetiletý Brňan, který začal zvířata osvobozovat od náhubků a vodítek. Jeho činnosti udělali přítrž až přivolaní strážníci, kteří nakonec museli muže spoutat.

Foto: Envato Elements

Ilustrační foto

Článek

Podivín překvapil majitele psů v Husovicích. Bez jakýchkoli okolků zvířatům sundal náhubky i vodítka, pak využil překvapení jednoho z chovatelů, jemuž prohledal batoh.

Následně ukořistil jednomu ze psů míček a hodil ho do odpadkového koše. Ušetřen nezůstal ani druhý majitel, tomu muž tahal za batoh a vnucoval mu myšlenku, že pes není jeho, ale že patří nějakému neznámému muži.

„Když majitelé psů ztratili trpělivost, přivolali strážníky. Hlídka muže našla stát opodál za stromem, kde sbíral listí a nedopalky. Vyzvala ho, aby se posadil na blízkou lavičku a prokázal jim svoji totožnost,“ popsala mluvčí strážníků Jana Pokorná.

„Brňan strážníkům řekl, že je všude zdejší, letošního roku se reinkarnoval a je synem Božím. Také strážníkům potvrdil, že psům odepínal vodítka a sundával jim náhubky, protože podle něho psi mají vlastní rozum a vznikli z velké matky, která je všudypřítomná,“ dodala Pokorná.

Strážníkům nezbylo než zavolat záchranáře, aby posoudili mužův psychický stav. Jenže po příjezdu sanitky se muž rozhodl, že odejde pryč a záchranáře začal ohrožovat kopáním.

Obratem skončil v poutech a za asistence hlídky zamířil do nemocnice. Jeho chováním se budou zabývat úředníci v přestupkovém řízení.

Běžící muž strhával ženám v Brně řetízky. Kamery ho odhalily, i když měnil oblečení

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám