Hlavní obsah

Muž si v obchodě v Brně ukousl z koláče a pak ho vrátil do regálu. Po kapsách měl šest voňavek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Do potyčky s ostrahou a pracovníky jednoho z brněnských obchodních center se dostal v pátek 34letý muž, který si v centru počínal jako doma. Na prodejní ploše si vyhlédl chutný koláč, do kterého dvakrát kousl a pak jej vrátil do regálu mezi ostatní pečivo. K tomu se neúspěšně pokusil ukrást tři lahve piva.

Foto: Novinky

Městská policie

Článek

Jeho počínání si všimla ostraha, která zalarmovala strážníky. Když muž pochopil, že jsou na cestě, začal se vzpouzet a pokusil se utéct, v čemž mu ale ostraha zabránila.

„Muže to údajně rozčílilo natolik, že všechny přítomné začal verbálně, ale i fyzicky napadat. Hlídka strážníků okamžitě přivolala kolegy z republikové policie. Muž byl totiž v posledních třech letech za majetkové skutky odsouzen,“ popsala mluvčí strážníků Jana Pokorná.

Při čekání na republikové policisty si strážníci všimli, že muž má u sebe celkem šest krabiček s různými parfémy.

Jeho vysvětlení, že je před měsícem koupil v jiném obchodě, se nezdálo být příliš věrohodné, strážníci proto kontaktovali pracovníky nedaleké drogerie. Ti záhy z kamerových záznamů zjistili, že muž parfémy v hodnotě šesti tisíc korun pronesl přes pokladny bez placení asi hodinu předtím.

Pobertové se činili. Ukradli krávu, plyn i česnek

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám